Slow Response Using SubScript Grid Command

Use this forum to post Sable related questions.

Moderator: Administrator

Post Reply
tomauro
Member
Posts: 41
Joined: Thu Mar 25, 2010 3:17 pm

Slow Response Using SubScript Grid Command

Post by tomauro »

Hi there!

This is my first time posting here...and first time developing a Sable interface in a while.

I'm trying to use the SubScript Grid command to let the user edit an array of subscript constants during a run. The command brings up a nice, convenient grid that's easily editable...but when I click on the OK button, it takes like a (whole) minute or so to "write" and return to the app. If I click on the red X to close the window, this happens instantaneously. Any ideas why the lag?

Thanks,
Lou

Administrator
Super Administrator
Posts: 3591
Joined: Wed Mar 05, 2003 3:10 am

Re: Slow Response Using SubScript Grid Command

Post by Administrator »

Can you post the offending screen to me?
Advice to posters seeking help (it really helps us to help you)
http://www.ventanasystems.co.uk/forum/v ... f=2&t=4391

Units are important!
http://www.bbc.co.uk/news/magazine-27509559

tomauro
Member
Posts: 41
Joined: Thu Mar 25, 2010 3:17 pm

Re: Slow Response Using SubScript Grid Command

Post by tomauro »

I might be able to post a screenshot, but the application itself it's on a standalone system with high security. Is a screenshot sufficient?

Regards,
Lou

Administrator
Super Administrator
Posts: 3591
Joined: Wed Mar 05, 2003 3:10 am

Re: Slow Response Using SubScript Grid Command

Post by Administrator »

A screenshot doesn't help at all. I need to be able to re-create the problem to have any chance of giving some advice.

The screen itself does not contain any data, if you can just email that to me I can have a go.
Advice to posters seeking help (it really helps us to help you)
http://www.ventanasystems.co.uk/forum/v ... f=2&t=4391

Units are important!
http://www.bbc.co.uk/news/magazine-27509559

Post Reply