losing the message

This forum is for any announcements or any general queries.

Moderator: Administrator

Locked
LAUJJL
Senior Member
Posts: 1242
Joined: Fri May 23, 2003 10:09 am

losing the message

Post by LAUJJL » Sat Nov 26, 2011 10:21 am

Hi

I have just answered to a post, and after having written the message, and wanting to preview it, I was asked to enter my username and password againg and lost all the message.
This happens regularly. It is better to prepare the message somewhere else and copy it afterwards. But it would be better to correct this feature because it is rather annoying.
Regards.
JJ

Administrator
Super Administrator
Posts: 3303
Joined: Wed Mar 05, 2003 3:10 am

Re: losing the message

Post by Administrator » Sat Nov 26, 2011 4:27 pm

Hello JJ,

I've never lost a message when replying to posts.

What browser are you using and I'll use the same one for a while to see if I can replicate the error.

Tony.
Advice to posters seeking help (it really helps us to help you)
http://www.ventanasystems.co.uk/forum/v ... f=2&t=4391

Units are important!
http://www.bbc.co.uk/news/magazine-27509559

tomfid
Administrator
Posts: 2681
Joined: Wed May 24, 2006 4:54 am

Re: losing the message

Post by tomfid » Thu Dec 15, 2011 12:39 pm

I've had the same problem, primarily with the SD society forum, which is also PhpBB, but also here once in a while. I use Firefox. Bob Eberlein thought it might be something to do with cookie expiration.

The trick is, after logging in, don't use the "Return to previous page" button, which will take you to a blank post entry form. Use the Back button to go back two pages; I find that my original text is usually still there in the form.

Tom

Locked