enable grid for dashboard purposes

A place for Ventity software questions & answers
Post Reply
MKui
Junior Member
Posts: 7
Joined: Thu Mar 01, 2018 3:57 pm
Vensim version: DSS

enable grid for dashboard purposes

Post by MKui » Thu Mar 01, 2018 4:10 pm

When making a dashboard it is an easy help if you can switch on a grid so you can position graphs, buttons, pictures, etc. on a exact position so they are horizontally and vertically in line.
How can I activate this, or if not possible can you implement such a functionality in Ventity?

tomfid
Administrator
Posts: 2408
Joined: Wed May 24, 2006 4:54 am

Re: enable grid for dashboard purposes

Post by tomfid » Thu Mar 01, 2018 4:36 pm

There actually is a grid - you just can't see it. However, I've had the same experience, I think - better alignment tools would be useful. We already have a couple of tickets for improvements on this.

MKui
Junior Member
Posts: 7
Joined: Thu Mar 01, 2018 3:57 pm
Vensim version: DSS

Re: enable grid for dashboard purposes

Post by MKui » Thu Mar 01, 2018 7:07 pm

Okay thanks for reply.
Will wait for further improvements

Post Reply