Vensim macOS New Model/Window [Bug?]

Use this forum to post Vensim related questions.
Post Reply
aliakhavan89
Senior Member
Posts: 94
Joined: Sun Oct 21, 2018 7:09 am
Vensim version: DSS

Vensim macOS New Model/Window [Bug?]

Post by aliakhavan89 »

I remember I reported this earlier:

https://youtu.be/bNcAC2Z__zQ

I've checked the settings several times, and they didn't work. It gets frustrating throughout the day to see a new window pop up whenever I open a model by double-clicking on the file. The recording is not a boomerang, and the clock changes on the top right of the screen. I did it multiple times to show that it's not happening randomly.
aliakhavan89
Senior Member
Posts: 94
Joined: Sun Oct 21, 2018 7:09 am
Vensim version: DSS

Re: Vensim macOS New Model/Window [Bug?]

Post by aliakhavan89 »

I just want to remind you about this unusual behavior where a new window pops up when I open a model by double-clicking it.
Administrator
Super Administrator
Posts: 4589
Joined: Wed Mar 05, 2003 3:10 am

Re: Vensim macOS New Model/Window [Bug?]

Post by Administrator »

Yes, we are aware. There are much bigger problems with the Mac at the moment due to the latest Xcode/SDK.
Advice to posters seeking help (it really helps us to help you)
http://www.ventanasystems.co.uk/forum/v ... f=2&t=4391

Units are important!
http://www.bbc.co.uk/news/magazine-27509559
aliakhavan89
Senior Member
Posts: 94
Joined: Sun Oct 21, 2018 7:09 am
Vensim version: DSS

Re: Vensim macOS New Model/Window [Bug?]

Post by aliakhavan89 »

Thank you so much for fixing this issue in the new release. Everything is very smooth now. Thanks again!
Post Reply