Search found 8 matches

by TK421
Mon Sep 30, 2019 12:36 pm
Forum: Vensim
Topic: SD Everywhere, getting stuck.
Replies: 7
Views: 630

Re: SD Everywhere, getting stuck.

Getting the following error now. Is there a specific place I should look to try and figure out what is causing it? (node:1196) UnhandledPromiseRejectionWarning: TypeError: Cannot read property 'trim' of undefined at canonicalName (/usr/local/lib/node_modules/sdeverywhere/src/Helpers.js:31:8) at /usr...
by TK421
Mon Sep 30, 2019 12:04 pm
Forum: Vensim
Topic: SD Everywhere, getting stuck.
Replies: 7
Views: 630

Re: SD Everywhere, getting stuck.

Scratch that, uploaded to a website and it seems to work.

Now to try on something a little more complex....
by TK421
Mon Sep 30, 2019 11:45 am
Forum: Vensim
Topic: SD Everywhere, getting stuck.
Replies: 7
Views: 630

Re: SD Everywhere, getting stuck.

Do I need to update to 0.5.1 as well? I've just tried the commands using what I have installed (and get the same grey screen with two white squares).
by TK421
Fri Sep 27, 2019 8:23 am
Forum: Vensim
Topic: SD Everywhere, getting stuck.
Replies: 7
Views: 630

Re: SD Everywhere, getting stuck.

I made a few changes to the model to avoid subscripts, and everything now seems to build (no output messages). But when visiting the resulting website, I get a white screen with two white squares (I think these should be the graphs).

I'm stuck. Thanks in advance for any help.

Tony.
by TK421
Fri Sep 27, 2019 7:40 am
Forum: Vensim
Topic: SD Everywhere, getting stuck.
Replies: 7
Views: 630

Re: SD Everywhere, getting stuck.

Some more info, I think this is related to graphs.csv. If I replace the variables listed in the graphs.csv file with "time" only get one error (which I can solve easily),
"cp: no such file or directory: /Users/tony/OneDrive/Work/VSUK/Companies/V/Ventana_Systems_UK/SDEverywhere/prod5/model/logo.png"
by TK421
Fri Sep 27, 2019 7:34 am
Forum: Vensim
Topic: SD Everywhere, getting stuck.
Replies: 7
Views: 630

SD Everywhere, getting stuck.

I've attached a model that ships with Vensim (I'm testing with it). Running "sde generate --genhtml prod5.mdl", I get the following output. I'm confused by the reports of "has no subscripts", those variables have got subscripts. Any help will be very welcome. sde generate --genhtml prod5.mdl _averag...
by TK421
Fri Sep 27, 2019 7:17 am
Forum: Vensim
Topic: SD Everywhere Emscripten issue.
Replies: 1
Views: 259

Re: SD Everywhere Emscripten issue.

ok, managed to figure this out. I was running

Code: Select all

./emsdk_env.sh
from the terminal window rather than

Code: Select all

source ./emsdk_env.sh
Running "emcc -v" now gives me output.
by TK421
Thu Sep 26, 2019 6:44 pm
Forum: Vensim
Topic: SD Everywhere Emscripten issue.
Replies: 1
Views: 259

SD Everywhere Emscripten issue.

Hi, I'm following the tutorial from SDEverywhere on how to get a Vensim model onto the web. I've got as far as installing Emscripten. But the tutorial says to run "emcc -v" to test it's installed properly. I get "command not found". Is there another way to test Emscripten is installed properly? Than...