Error Running Simulation

Use this forum to post Vensim related questions.
Post Reply
Hbarrett208
Newbie
Posts: 1
Joined: Wed Feb 24, 2021 1:41 pm
Vensim version: PLE

Error Running Simulation

Post by Hbarrett208 »

I am having a hard time running a simulation as I keep getting simultaneous equations errors involving my surface area. I'm not quite sure what this means. This diagram is from a previous lab and I have been building on it. I am trying to test for equilibrium stability with a plot showing change in the water in the lake over time. Surface area has not much to do with this but I ave other values attached to surface area.
Attachments
Screen Shot 2021-02-24 at 6.47.00 AM.png
Screen Shot 2021-02-24 at 6.47.00 AM.png (293.78 KiB) Viewed 388 times
Administrator
Super Administrator
Posts: 3848
Joined: Wed Mar 05, 2003 3:10 am

Re: Error Running Simulation

Post by Administrator »

We would need to see the model to offer any assistance.
Advice to posters seeking help (it really helps us to help you)
http://www.ventanasystems.co.uk/forum/v ... f=2&t=4391

Units are important!
http://www.bbc.co.uk/news/magazine-27509559
tomfid
Administrator
Posts: 3259
Joined: Wed May 24, 2006 4:54 am

Re: Error Running Simulation

Post by tomfid »

Is Water In Lake initialized to an expression that uses Precipitation and/or Evaporation?
Post Reply